Hopp til: Navigasjon | Innhold | Undermeny

Zine Tours

E-post: post@zinetours.no
Telefon: 918 17 129

Vedtekter / Official regulations

English text below the Norwegian text.


Her er de tinglyste vedtektene for Vikingrepublic. Dette er vedtekter som Vikinghus leverte sammen med registreringen av sameiet. Det er viktig å merke seg at teksten er oversatt til norsk via den engelske oversettelsen, og at det er den tyrkiske originalen som gjelder.

This is the official regulations for VikingRepublic. This is the regulations that Vikinghus used in the initial registration of the co-owner ship. It is important to notice that this text is translated from Turkish, and it is the Turkish original that takes precedence in case of misunderstandings

Om Viking Republic

Viking Republic er det hittil største prosjektet til Vikinggruppen. Det ble pågegynt i 2006, og var mer eller mindre ferdig i mai 2007. Området som er på rundt 20 mål består av 4 tun med 4 blokker som omkranser hvert sitt svømmebaseng. Tilsammen er det 120 leiligheter, fordelt på 96 3 roms (2 soverom, stue/kjøkken, og bad), og 24 4 roms som har 3 soverom.

Viking republic ligger mellom 200 og 600 meter fra havet, alt etter hvem du spør (og etter flo og fjære muligens). Fasit er ca 400 meter fra offentlig strand. Det er godt med uteplass, og et fint opparbeidet plen/beplantningsområde rundt leilighetene. Det er god standard på svømmebaseng, der alle bassengene har egne barnebasseng.

 Prosjektet er nå organisert som et borettslag, der det er valgt eget styre.

Utviklet av Prinfo Intermedia